EETLIJN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 189 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetlijn. Meer weten? Ontdek meer

8 mei 2022 om 19:27 Had kipshoarma echt niet te eten gekke smaak er aan zo weg gegooid
28 apr 2022 om 9:48 I had ordered for a 2 pizzas and one of them was the wrong order. It had fish in it.
17 apr 2022 om 20:45 Heerlijke pizza’s!!! Variant vegetariana (verzoek zonder kaas) maar met extra groente was vers en rijk gevuld. Echt een aanrader!!!
14 apr 2022 om 23:52 pizza was still warm and tasted very delicious. I would order here again!
21 feb 2022 om 23:21 The best place to order shoarma or pizza’s. This place is my favorite place to order of Amsterdam. High quality and quick service!
20 feb 2022 om 12:55 Echt een kk lekkere pizza
21 dec 2021 om 22:29 Heerlijke steak, knapperige frietjes en lekkere pizza!
1 dec 2021 om 20:46 Zeer goed. Heerlijke pizza en goede vriendelijke service! Fijne bezorging Aanrader!
28 nov 2021 om 23:17 Het eten was een zeer groot portie. Was erg lekker allemaal. En we kregen er ook nog een stuk brood bij. Voor het bedrag wat we er voor moesten betalen was het erg goed verzorgd.
17 nov 2021 om 18:52 sent fries instead of rice :/
19 okt 2021 om 7:05 Het eten was vettig en je zag de olie drijven langs het gerecht, ook was het erg gezouten waardoor ik veel bij moest drinken. Het voelde meteen zwaar op de maag tot de volgende dag.
28 mrt 2021 om 10:33 Snel en goed